Bureau

Van Arkel Advies:  klein bureau, hart voor de publieke zaak, ondernemende attitude

Van Arkel Advies is een klein en toegankelijk advies en managementbureau. Wij werken vooral voor overheden, not for profit en de professionele zakelijke dienstverlening. Veel van onze opdrachtgevers zijn actief op het gebied van ruimte, milieu, bouwen, wonen, werken en bereikbaarheid.

 

Werkgebieden

  • Ruimtelijke kwaliteit en duurzame (gebieds-)ontwikkeling
  • Economie, innovatie en ICT/Breedband
  • Ruimte en infrastructuur
  • Milieumanagement
  • Natuur en landschap

Diensten

  • Project- en programmamanagement
  • Interimmanagement
  • Procesbegeleiding
  • Advisering
  • Strategie- en organisatieontwikkeling 

 

Wij zijn een netwerk georiënteerd bureau dat intensieve contacten onderhoudt met adviseurs en (interim-) managers in verschillende disciplines. Zij vormen ons professionele klankbord en werken soms ook mee aan onze opdrachten. Onze klanten biedt dat toegang tot een breed aanbod aan specialisten op verschillende gebieden.

Van Arkel Advies is aangesloten bij de Orde van organisatiekundigen en adviseurs (OOA) 

 

Privacy

Klik hier voor de privacyverklaring van Van Arkel Advies

 

 

Foto Bureau_Rob van Arkel DSC_3075+DEF2

 

Rob van Arkel

 

‘Mijn passie ligt bij het realiseren van ontwikkelingsopgaven in het publiek (en publiek-private) domein en het verbinden van betrokken partijen en financiering voor de realisatie daarvan.
Bij het Rijk en bij een groot ingenieurs- en adviesbureau vervulde ik verschillende leidinggevende en adviserende functies. In 2002 heb ik Van Arkel Advies opgericht. In de vele projecten en programma's die ik voor verschillende opdrachtgevers mocht leiden is mijn interesse voor effectieve implementaties ontstaan. Mijn natuurlijke advies- en managementstijl is coachend, voorwaardenscheppend en doelgericht. Ik voel mij vooral thuis in teams met een specifieke resultaatsopdracht. Ik ben een betrokken en enthousiaste persoon die sterk gericht is op samenwerking en het op een planmatige wijze behalen van duurzame resultaten. Daarnaast heeft strategie- en organisatieontwikkeling mijn bijzondere belangstelling'.

Competenties: Management, Implementaties, Procesbegeleiding

Specialistische kennisgebieden:

– Duurzame ontwikkeling en Energietransitie

- Economie en innovatie; ICT/Breedband

- Ruimte en Infrastructuur

- Milieumanagement

 

Rob is aktief op social media:

LinkedIn 

Twitter

2008-10-24 00.28.00

 

Maarten van Arkel              

 

'Sinds 2009 werk ik als zelfstandig adviseur. Daarvoor werkte ik bij verschillende overheidsorganisaties waaronder het Ministerie van VROM.

Als beleidsadviseur, programma- en projectleider werk ik aan uiteenlopende beleidstrajecten, programma’s en projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ik heb veel affiniteit met advisering in de fase van de (strategische) beleidsontwikkeling en planvorming. Daar waar ambities vragen om realistische en gedragen plannen voel ik mij thuis. Mijn ervaring ligt op de kennisgebieden: gebiedsontwikkeling, stad-/land-vraagstukken, ruimte en water, landschap en landelijk gebied. Het bijdragen aan een beter functionerende en mooiere leefomgeving is mijn ambitie.
Ik leg gemakkelijk verbindingen tussen belangen en visies. Ik kom daarom goed tot mijn recht als trekker van project- en programmateams. Door mijn brede inhoudelijke kennis ben ik juist op het raakvlak van disciplines goed inzetbaar. Ik voel mij thuis in een politiek-bestuurlijke omgeving. Men typeert mij vaak als enthousiast, een prettig persoon om mee samen te werken, met gevoel en aandacht voor anderen en hart voor de opdracht waaraan ik werk.
 

LinkedIn Maarten van Arkel